Младежите на България до 21 години играят при резултат 1:0 тези на

...
Младежите на България до 21 години играят при резултат 1:0 тези на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: България U21 - Германия U21 1:0, фамозен гол на Шопов

Младежите на България до 21 години играят при резултат  1:0  тези на Германия от същата възрастова група в мач от квалификациите в груповата фаза на Европейското състезание по футбол през 2025-а година. 

Първият удар в срещата пристигна в 11-а минута, откакто топката доближи до Адейеми, който не се поколеба да стреля, само че опитът му бе слаб и попадна право в ръцете на Пламен Андреев. Малко по-късно Адейеми и Шопов се сблъскаха, като футболистът на Бундестима бе прекомерно нападателен и дърпаше непрекъснато фланелката на халфа на ЦСКА, пробвайки се да го предизвика, само че българинът не отстъпи по никакъв метод.

В 17-а минута Рьол от границата на наказателното поле шутира с десния крайник, само че Андреев бе ужасно позициониран и отново реагира превъзходно, улавяйки кълбото. В 25-а минута Станислав Шопов не получи задоволително положително подаване, само че халфът се ориентира превъзходно, като овладя и сподели прекрасен надзор над топката, преди да насочи топовен удар с левия крайник, който остави беззащитен стража на Германия - 1:0 за България след невероятния гол на Шопов.

 

Стартови сформира:

БЪЛГАРИЯ (U21) : 23. Пл. Андреев, 2. Стойчев, 5. Йеленкович, 4. Петров, 15. Атанасов, 20. Стоянов, 8. Шопов, 6. Ценов, 11. П. Андреев, 10. Илиев, 9. Николов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР